Cele mai puternice cristale pentru semnul tau zodiacal

Frumoasele si puternicele cristale va pot ajuta sa va urmati intuitia, sa va valorificati intentiile si sa va armoniati sufletul. Asa cum ele au diferite proprietati – de exemplu, cuartul roz poate ajuta la eliminarea amintirilor dureroase din iubire si citrinul poate ajuta la atragerea gandurilor pozitive – unele cristale sunt in special legate de anumite semne astrologice. Indiferent daca le purtati, pastrati langa pat, sau le tineti in geanta, aceste pietre vor ajuta sufletul sa straluceasca.

Cele mai bune cristale pentru zodia: Berbec

horoscope-639126_1920

Unele dintre cele mai bune cristale pentru Berbec sunt, Carneol (sau Cornalina), Citrin si Granat. Carneolul este cunoscut pentru completarea vocii interioare, oferindu-va incredere pentru a stompa indoiala de sine. Citrinul este util pentru manifestarea viselor si pentru a va sustine si dezvolta intentiile. Granatul va imbunatateste energia, trimitand vibratii inalte in corpul dumneavoastra, ceea ce va sporeste rezistenta si va asigura ca atingeti cel mai mare potential in timpul oricarui tip de performanta.

Cele mai bune cristale pentru zodia: Pesti

horoscope-639125_1920Acvamarin, piatra lunii tale de nastere, iti poate aduce intelegere, intuitie, mai ales atunci cand nu ai incredere in propria intuitie. De asemena pot dezvalui emotii ascunse ce le avem fata de alti oameni sau chiar fata de noi insine. Conectarea cu Crisocola (Chrysocolla) poate calma o inima zdrobita si va ajuta sa lucrati prin sentimentele voastre si sa le exprimati clar in toate relatiile. Cand aveti nevoie de o renastere spirituala, Ametistul va poate linisti si aduce un placut simt al relaxarii.

Cele mai bune cristale pentru zodia: Varsator

Cand apar conflicte, Acvamarinul poate fi folosit pentru consolidarea relatiilor si pentru a va ajuta sa va iertati. In momente cand va simtiti tradati sau raniti de cei apropiati, Jaspul Galben poate vindeca ranile care inca va impovareaza mintea. Conectarea la piatra lunii de nastere, Ametistul, va poate aduce mintea, corpul si spiritul in echilibru.

Cele mai bune cristale pentru zodia: Capricorn

horoscope-677900_1920Daca sunteti interesat sa lucrati pentru sinele vostru ceresc, Azuritul poate ajuta la stimularea divinitatii voastre. O alta modalitate de a practica ceea ce propovaduiti este printr-o curatire energetica, care va poate deschide inima si va poate incuraja sa ii acceptati pe altii. Puteti efectua o curatare energetica cu Peridot, care ajuta la eliminarea sentimentelor invidioase, pentru relatii mai bune cu cei din jur. In cele din urma, cand sunteti interesat sa extrageti blocajele energetice din chakrele voastra, Granatul, piatra lunii de nastere, este cunoscut pentru intinerirea spiritului si pentru implementarea vibratiilor armonioase.

Cele mai bune cristale pentru zodia: Sagetator

Sunteti constant in cautarea noilor aventuri ce va vor duce in alte calatorii; prin urmare, Bronzitul poate actiona ca un puternic catalizator pentru schimbarea vietii voastre. Citrinul te poate ajuta sa te reconectezi cu sinele tau interior, permitandu-ti sa ramai autentic cu cei care sunt mai aproape de sufletul tau. Indiferent de provocarea cu care te confrunti in continuare, Turcoazul te poate ajuta sa iti imbunatatesti intuitia naturala, oferindu-ti coar cantitatea potrivita de indrumare pentru a putea vedea pana la final.

Cele mai bune cristale pentru zodia: Scorpion

horoscope-644864_1920In momente de furie, Citrinul, Malachitul, si Ametistul va pot restabili linistea interioara. Citrinul este puternic la invocarea sentimentelor de fericire, bucurie si seninatate. Malachitul, o piatra de nastere puternica, transforma energia negativa in vibratii pozitive pentru a facilita vindecarea emotionala. Pentru tratamentul final de curatare a aurei, Ametistul va deschide chakra coroanei pentru a va aduce pacea mintii.

Cele mai bune cristale pentru zodia: Balanta

Poti fi vinovat de indecizie, de vreme ce tinzi sa iei in considerare toti factorii unei situatii, ceea ce iti impiedica procesul de luare a deciziilor. Pentru a contracara aceasta slabiciune, conectati-va cu Lapis Lazuli pentru luarea unor decizii solide. In plus, Citrinul va poate promova optimismul si va poate echilibra energiile Yin si Yang, astfel incat sa puteti avea incredere in alegerile pe care le faceti. Pentru mai multa siguranta in luarea deciziilor, Labradoritul va poate clarifica si proteja intreaga aura.

Cele mai bune cristale pentru zodia: Fecioara

horoscope-641920_1920

Una dintre caracteristicile tale negative ca Fecioara este ca tinzi sa fi mai putin inclinat sa-ti deschizi inima, altora. Conectarea la un hranitor suprem, cum ar fi Jaspul Rosu, va motiveaza si va mentine focusat. O alta modalitate de a va echilibra chakrele este prin intermediul Kianitului (Cianit), despre care se crede ca aduce protectie energetica pentru a va ajuta sa depasiti zona de confort. Odata ce ati castigat destul curaj pentru a va deschide inima fata de ceva sau cineva nou, se spune ca Jadul aduce abundenta si prosperitate, in timp ce va aduce in contact cu natura si va mentine pe pamant.

Cele mai bune cristale pentru zodia: Leu

horoscope-639123_1920Granatul poate aprinde focul interior si va poate alimenta pasiunile. Ochiul de tigru incarcat de soare, poate sustine evolutia sufletului tau in timp ce tu devii mai in varsta si mai intelept in fiecare zi. Orice proiesct pe care il incepeti poate fi sustinut cu Carneol, care va consolideaza puterea personala si va stimuleaza gandirea creativa.

Cele mai bune cristale pentru zodia: Rac

horoscope-644862_1920Piatra Lunii, asa cum sugereaza si numele, este conectata direct la luna si isi creste energia. Cand va conectati la piatra lunii, va chemati spiritul liber sa va duca in calatorie. Jaspul Rosu este foarte benefic pentru construirea rezistentei, ajutandu-va sa depasiti dezastrele pentru a fi un bun sprijin pentru cei dragi. Scoica Paua (Abalone) te conecteaza la schimbarile mareei si emotiile marii, ceea ce te face mai perceptiv fata de ceea ce simt altii.

Cele mai bune cristale pentru zodia: Gemeni

Jadul inlatura negativitatea si o inlocuieste cu pace, echilibrandu-va in corpul fizic, emotional si intelectual. Cuartul rutilat este unic in capacitatea sa de a va conecta la starea voastra cea mai inalta spirituala, iar Carneolul va promoveaza bucuria si puterea personala. In total, aceste cristale functioneaza in tandem pentru a va imbogati viata cu noi cunostinte si intelepciune vesnica.

Cele mai bune cristale pentru zodia: Taur

horoscope-639127_1920Peridotul induce o putere pozitiva, determinandu-va sa fiti mai curajosi si sa aveti incredere in instinctele voastre. De asemenea, Carneolul va energizeaza sa continuati cand sunteti blocat intr-o situatie sufocanta. Pirita, o piatra minunata pentru Taur, se spune ca ofera o multime de binecuvantari in favoarea muncii si a perseverentei tale.