Meditație pentru Pacea Mondială în momentul cuadraturii Eris Pluto, 14 iunie ora 18:10 EEST

Prezentare meditație:
Pe 14 iunie, va fi un alt aspect astrologic rar, atunci când cuadratura Eris-Pluto va apărea a doua oară în acest an. Acestă cuadratură Eris-Pluto, va avea un impact mare asupra procesului de eliberare planetară pentru tot restul anului.
În timpul unei perioade de tranziție, poate exista haos până la atingerea unui echilibru nou și mai bun. Ceea ce se întâmplă acum în Statele Unite poate fi văzut ca un exemplu în acest sens. Protestele legitime și pașnice sunt manipulate în violență, cu potențialul de a deveni un război civil. Iezuitii, Cavalerii de Malta și Cavalerii lui Columb polarizează acum stânga politică și dreapta politică din Statele Unite pentru a crea un război civil. Protestele care au izbucnit săptămâna trecută au fost profund infiltrate și manipulate:
Pentru a scădea intensitatea situației, ceea ce este necesar acum este să mențineți planeta în Lumină, așa cum a spus Kauilapele în blogul său recent restaurat:
Pe măsură ce ne apropiem de cuadratura Eris-Pluto din 14 iunie, tensiunile și potențialul de violență vor crește pentru următoarele două săptămâni în Statele Unite și în întreaga lume. Forțele întunecate ar putea încerca să folosească această configurație astrologică și noul ciclu solar care abia a început, pentru a escalada drastic situația din SUA și pentru a încerca să creeze un război între China și India, Hong Kong sau Taiwan sau orice alt conflict major:
Pentru a utiliza energia acestei cuadraturi Eris-Pluto în beneficiul umanității și al întregii planete, vom face o meditație de pace pentru a menține pacea în Statele Unite și pe întreaga planetă la ora exactă al acestui aspect astrologic duminica, pe 14 iunie la ora 3:10 PM UTC (6:10 PM EEST – 18:10 ora României).
Instrucțiuni:
1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.
2. Acum, invocați Flacăra Violet din sursa sa primară, pentru a plasa un cerc de protecție în jurul vostru în timpul și după meditație. Cereți ca aceasta să transmute orice lucru care nu servește Lumina.
3. Declarați-vă intenția de a aduce pace și vindecare în Statele Unite și întregii planete.
4. Vizualizați un stâlp de Lumină roz, care emană de la Soarele Galactic Central și apoi coboară în jos în corpul vostru și adânc în centrul Pământului.
5. Vizualizați această Lumină care curge prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre direct către toată lumea din Statele Unite și de pe întreaga planetă, armonizându-i pe toți și aducând pacea. Lăsați apoi această Lumină roz să curgă și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume.
6. Cereți prezenței Zeiței (divinul feminin) să direcționeze energiile de pace și armonie către toată lumea din Statele Unite și de pe întreaga planetă. Lăsați apoi aceste energii să curgă și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume. Permiteți acestor energii să continue să curgă prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre spre această situație din Statele Unite și pe întreaga planetă, pentru câteva minute.
Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute.
Meditație ghidată în limba română:  https://youtu.be/KMaDz_CppZ8
Meditație ghidată în limba engleză:  https://youtu.be/paV0SA3zfg8
De ce ar trebui să te alături meditației în masă:  https://youtu.be/9ylx3i4LH5s
Zeița vrea pace și pace va fi!