Meditația Cheia pentru Libertate

Această meditație colectivă are loc în fiecare duminică la ora 5 pm – ora României (3 pm UTC) și a fost realizată pentru prima dată cu ocazia eclipsei solare din 11 august 2018.

Instrucțiuni:

1.Folosește propria metodă pentru a intra într-o stare totală de relaxare.

2. Trimite intenția de a utiliza această meditație ca un instrument pentru a grăbii procesul de vindecare pentru planetă Pământ și pentru locuitorii săi, îndepărtarea bombelor toplet şi declanșarea Evenimentului.

3. Vizualizează un stâlp de Lumină Albastră electrică emanat din Soarele Galactic Central, coborând prin poartă stelară Orion (steaua Al Nilam / Epsilon Orionis) din constelația Orion, intrând în sistemul nostru solar si în toate Ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, mai jos în ființă ta, coborând în centrul Pământului.

4. Vizualizează un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, în sus prin ființa ta, urcând în toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și galaxia noastră, mai sus, prin poartă stelară Orion, conectându-se în cele din urmă cu Centrul Galactic și Sursă.

5. Acum, te afli în interiorul celor doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând și urcând simultan. Menține acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

6. Acum, vizualizează focul alb al lui AN, emanat din Sursă, coborând prin Centrul Galactic si portalul Orion, răspândindu-se pe întreagă Planetă, în atmosferă, în spațiu, curățând toate bombele toplet rămase în planul plasmatic din jurul Pământului. Vizualizează Forțele de Lumină ale Comenzii Galactice cum îndepărtează și dizolvă toate bombele toplet rămase, cu tehnologiile lor avansate. Îl poți chema pe Arhanghelul Metatron dacă te simți ghidat, să asiste la procesul de purificare. Vizualizează cum focul alb al lui AN, purifică toată anomalia și inversează întreaga entropie în scutul plasmatic din jurul Pământului.

calealactee

7. Vizualizează cum Evenimentul se întâmplă, restabilind Unitatea, Armonia, Pacea și Prosperitatea pe Pământ și între locuitorii ei. Vizualizează cum Sursa se manifestă cu ușurință pe planeta Pământ și pune capăt carantinei planetare.

Timp sugerat pentru meditație: 15 minute.

Versiunea ghidată a meditației în limba română: https://youtu.be/65CSsXwgdxw

Versiunea ghidată a meditației în limba engleză: https://youtu.be/suJPCrK3ed4

Zeița vrea libertate și libertate va fi!

Sursa: 2012portal.blogspot.com