Bule de Rai (I)

Meditația Întoarcerea Luminii a avut un succes imens. Între 1 și 2 milioane de oameni au fost informați despre meditație și între 300.000 și 400.000 au participat efectiv, deci masa critică a fost atinsă de mai multe ori.

participanti

Unda de energie din Soarele Cosmic Central a atins suprafața planetei și această energie a fost ancorată ireversibil.

Aceasta a modificat semnificativ structura anomaliei primare din jurul suprafeței planetei și, am intrat în faza următoare a Compression Breakthrough (Învingerea Comprimării), așa numita fază de nucleație.nucleatie

Nucleația este o fază foarte importantă a tranziției dintre două sisteme dinamice și, am intrat în această fază a procesului de liberare planetară și cosmică doar azi (n.tr. 21.01.2019).

https://en.wikipedia.org/wiki/Nucleation

De acum încolo, Bule de Rai au început să se formeze în interiorul Pământului aflat în carantină, ca un rezultat al intervenției Soarelui Cosmic Central. Aceasta a fost posibil pentru că conștiința noastră colectivă a acționat dea lungul meditației ca o lentilă pentru a concentra lumina Soarelui Cosmic Central pe suprafața planetei. Civilizațiile viitoare cel mai probabil vor vedea aceasta ca un moment definitoriu în evoluția conștiinței pe această planetă.

http://lightparty.com/Spirituality/KenCareyReview.html

https://eraoflight.com/2017/08/30/144000-lightwarriors/

Bulele de Rai sunt arii de lumină pură care există independent de toată materia care a fost creată în interiorul lumii celei de a 11-a dimensiuni a continuum-ului spațiu timp. Practic aceasta înseamnă că pe suprafața planetei sunt zone mici cu materie fizică și non-fizică care sunt dincolo de influența forțelor Întunecate. Aceasta este adevărata însemnătate a Întoarcerii Luminii.

De asemenea aceasta înseamnă că de acum încolo va fi mult mai ușor să se creeze și să ajungă Lumina în viața voastră. Înseamnă că am ieșit din faza de Rezistență, unde am luptat cu Cabala, în faza de Descoperire, unde noi creăm pur și simplu Noua noastră Realitate, în timp ce observăm calmi cum lumea veche se prăbușește sub greutatea propriei entropii, fără a fi aspirați în drama lor, dar strălucind Lumină în toate situațiile.

Bule de Rai (roșii în simularea de mai jos) vor crește în iadul de pe Pământul aflat în carantină (alb în simularea de mai jos) până când se petrece Descoperirea (Evenimentul) .

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/92/Nucleation_of_the_equilibrium_phase_%28red%29_from_a_metastable_phase_%28white%29_in_the_Ising_model.ogv

Sursa: 2012portal.blogspot.com