Activarea Erei Vărsătorului, interviu Cobra/Fulford

Este timpul să luăm din nou măsuri ! Este momentul să luăm destinul lumii noastre în propriile noastre mâini ! Cu toții suntem de acord că procesul de eliberare planetară durează prea mult. Iată șansa noastră să accelerăm procesul în mod colectiv. Prin urmare, folosim oportunitatea unei masive configurații astrologice din 11/12 ianuarie pentru a crea un portal prin care ne vom unifica conștiințele și vom declanșa procesul care ne va conduce în Era Vărsătorului.

Faceți aceasta viral ! Răspândiți-o în toată lumea ! Vă rugăm să o postați pe website-urile și blogurile voastre. Invitați grupurile spirituale să ni se alăture. Dacă cunoașteți o sursă de media alternativă, puteți să i-o trimiteți.

Studiile științifice au confirmat efectele pozitive ale meditațiilor și activărilor în masă asupra societății umane, astfel încât fiecare dintre voi care va participa la această activare va contribui în realitate la apropierea Erei Vărsătorului de noi.

Această activare ajută Forțele Luminii să ancoreze energia Luminii pe suprafața planetei, pentru a declanșa în cele din urmă procesul care va da startul mult așteptatei Ere a Vărsătorului. Numărul oamenilor care fac această activare este singurul cel mai influent factor care stă în puterea populației umane de suprafață pentru accelerarea procesului.

Putem atinge masa critică de 144.000 de persoane făcând această activare ! Aceasta va crea o reacție în lanț de vindecare masivă în câmpurile energetice din întreaga lume.

Va fi un număr mare de configuraţii astrologice între 10 şi 12 ianuarie. Este cu siguranţă cea mai puternică configuraţie astrologică de la eclipsa Marii Cruci din 11 august 1999.

În 10 ianuarie va fi o eclipsă în penumbră de lună care creează un șablon energetic încordat și rigid:

Lunar Eclipse January 10, 2020 – Tyranny and Oppression

În 11 ianuarie Uranus și Eris întră în mers direct. Aceasta va elibera o mare parte din energia planetară kundalini suprimată în trecut. 11 ianuarie este o zi foarte puternică în această linie temporală și,  în ultimele decade au avut loc patru evenimente puternice care au avut loc în această 11 ianuarie și care au schimbat destinul acestei planete. Pot menționa două dintre ele, acestea sunt deschiderea portalului 11:11  în ianuarie 1992 și invazia Archonilor din 11 ianuarie 1996.

Apoi în 12 ianuarie avem o conjuncție foarte puternică care va deschide o fisură în sistemul financiar global.
Nu va fi o conjuncție Saturn/Pluto ordinară, va fi un tur de forță  conjuncție Soare-Mercur-Ceres-Saturn-Pluto, cu Saturn și Pluto în nodul sud, care va amplifica și mai mult conjuncția.
Anul 2020 este anul conjuncției triple Jupiter-Saturn-Pluto, conjunție care are loc o dată la 700 ani și ultima dată s-a întâmplat când Templierii au creat sistemul bancar:
Anul aceasta este de asemenea și  începutul a 13 cicluri sinodice, în timp ce media este de un ciclu/an.
Fiecare dintre aceste numeroase aspecte va trimite un flash de Lumină pe suprafața planetei:

Vom face meditația noastră Era Vărsătorului în cel mai bun moment posibil care va avea efectul pozitiv maxim asupra umanității.

Aceasta va fi pe 11 ianuarie la 10:11 pm PST în Los Angeles. Este echivalent cu 11:11 pm MST în Denver pe 11 ianuarie, iar apoi trecem în 12 ianuarie pentru alte fusuri orare: 00:11 am CST în Chicago, 1:11 a, EST în New York, 6:11 am GMT în Londra, 7:11 am CET în Paris, 08:11 am EET în Bucureşti/Cairo, 2:11 pm CST în Taipei și Beijing, 3:11 pm JST în Tokyo și 5:11 pm AEDT în Sydney.

Puteți verifica ora meditației pentru fusul vostru orar aici: https://www.timeanddate.com/worldcloc…

Instrucțiuni:

1. Folosiți propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a co-crea declanșatorul care va începe Era Vărsătorului.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină albă strălucitoare care emană de la Soarele Cosmic Central, fiind apoi distribuită către Sorii Centrali ai tuturor galaxiilor din acest univers. Apoi, vizualizați această lumină care intră prin Soarele Galactic Central, apoi trece prin Galaxia noastră, intră în Sistemul nostru Solar și trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi, prin toate ființele de pe planeta Pământ și de asemenea, prin corpul vostru până în centrul Pământului.

4. Vizualizați această Lumină cum transmută tot întunericul rămas pe Pământ, vindecând toate inegalitățile, eliminând toată sărăcia și aducând abundență pentru întreaga omenire. Vizualizați începutul un nou ciclu cosmic grandios al Erei Vărsătorului, aducând Lumină pură, Iubire și Fericire tuturor ființelor de pe Pământ

Timpul recomandat pentru meditația noastră este de 20 de minute.

Interviu cu Cobra și Benjamin Fulford despre Era Vărsătorului:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/12/interviul-cu-cobra-si-benjamin-fulford.html

Actualizări despre Era Vărsătorului pe pagina curentă și pe acest blog: http://2012portal.blogspot.com

 

Actualizare 1

Meditație ghidată în limba română:

  •  https://we.tl/t-xJL5v8gbZ6 (mp3)
  •  https://youtu.be/PsQLAMTsJoU (video)

Meditație ghidată în limba engleză:

 

Actualizare 2

Dacă dorim să realizăm un impact în planul fizic și să atingem masa critică este extrem de important să realizăm mediația noastră la timpul exact care a fost determinat de Forțele Luminii pentru a avea un impact pozitiv maxim, acesta este la 6:11 am GMT în 12 ianuarie (8:11 ora României). Pentru alte zone orare:
Time Time zone City
Sâmbătă 11 ianuarie
08:11 pm HST Honolulu
10:11 pm PST Los Angeles
11:11 pm MST Denver
Duminică 12 ianuarie
12:11 am CST Chicago
01:11 am EST New York
03:11 am BRT Rio de Janeiro
06:11 am UTC Reykjavik
06:11 am GMT London
07:11 am CET Berlin
08:11 am EET Cairo
09:11 am MSK Moscow
01:11 pm ICT Bangkok
02:11 pm CST Taipei
03:11 pm JST Tokyo
05:11 pm AEDT Sydney
07:11 pm NZDT Auckland

 

Făcând meditația mai devreme sau mai târziu NU ne va ajuta să atingem masa critică, deoarece locuim în plan fizic, care este subiect al legii spațiului și timpului și dacă dorim să influențăm planul fizic, avem nevoie să facem aceasta cu precizia lasreului, cu intenție unificată și concentrată.

Există momente cu semnificație astrologică și planetară unde mediația aceasta va fi deosebit de eficace:

1. Momentul exact al sinodului Saturn-Pluto, care va avea loc vineri, 10 ianuarie, la 10:11 am GMT (ora României 12:11 pm)

2. Mijlocul penumbrei eclipsei de lună, care va avea loc vineri, 10 ianuarie, la 7:10 pm GMT (ora României 9:10 pm)

3. Momentul exact de mers direct al lui Eris, care va avea loc sâmbătă, 11 ianuarie, la 1:22 am GMT (ora României 3:22 am)

4. Momentul exact de mers direct al lui Uranus , care va avea loc sâmbătă, 11 ianuarie, la 1:48 am GMT (ora României 3:48 am)

5. Meditația colectivă a Stillness of the Storm, care va avea loc duminică, 12 ianuarie, la 3:00 pm GMT (ora României 5:00 pm)-pregătirea începe la ora 02:15 pm GMT (ora României 4:15 pm):

 

6. Momentul exact al conjuncției Saturn-Pluto, care va avea loc duminică, 12 ianuarie, la 5:00 pm GMT (ora României 7:00 pm)

7. Momentul exact al conjuncției cvadruplă Soare-Saturn-Pluto-Ceres care va avea loc luni, 13 ianuarie, la 2:30 pm GMT (ora României 4:30 pm)
Pentru alte zone orare puteți consulta convertorul zonelor orare:

 

Actualizare 3

Rugăciune pentru colectiv

„Fie ca noi toți să începem acest ciclu nou liberi de orice sclavie mentală pe care am permis-o.

Fie ca noi toți să începem acest ciclu nou liberi de orice sclavie spirituală pe care am permis-o.

Fie ca noi toți să începem acest ciclu nou liberi de orice sclavie fizică pe care am permis-o.

Fie ca noi toți să reprezentăm suveranitatea și abundența în timp ce ne armonizăm cu noul pământ la orizont.

Fie ca finalizarea ciclului vechi să verse tot ce nu servește binele suprem.

Fie ca începutul acestui ciclu nou să binecuvânteze viitorul nostru ca ofrandă pentru iluminarea umanității.”

Sursa: https://stillnessinthestorm.com

Haideți să realizăm aceasta împreună!

 

Actualizare 4

Interviu cu Cobra despre meditația Erei Vărsătorului realizat de Sisterhood of the Rose

https://evak2019.blogspot.com/2020/01/interviul-despre-meditatia-erei.html

 

 

Victoria Luminii!