Setarea intentiilor cu ajutorul siragului Mala

Care sunt visurile tale?
Telul tau?
Cea mai puternica dorinta?

Fa pauza un minut. Gandeste-te la aceste lucruri. Seteaza aceste intentii.

Siragurile Mala nu sunt numai accesorii, ele sunt folosite de mii de ani pentru a ne incuraja sa luam o pauza, sa respiram si sa readucem in viata noastra cele mai puternice intentii. Ne motiveaza sa acordam importanta, compasiunii si atentiei fata de propria persoana. Este reminder-ul nostru spiritual.

Seteaza o intentie care sa te ajute chiar astazi.

CEI SASE PASI PENTRU SETAREA INTENTIILOR

1. SAPA ADANC
Atunci cand iti setezi o intentie sunt doua intrebari importante pe care trebuie sa le ai in considerare:
Ce vreau?
Cum vreau sa ma simt?
Modul in care ne simtim ne poate ajuta sa intelegem cu adevarat ceea ce ne dorim. Foloseste sentimentele ca pe o busola atunci cand iti setezi intentiile.

2. NOTEAZA
Atunci cand mintea ti s-a eliberat si iti vizualizezi clar intentia, ia o hartie si noteaza.
Poti face ca aceasta practica sa devina ceva spiritual. Fa-te comod, aprinde cateva lumanari si cauta niste melodii relaxante. Asigura-te ca ceea ce notezi este pozitiv si puternic. Spre exemplu, in loc sa spui ” Vreau sa slabesc 5 kg pana la Craciun” incearca „Vreau sa ma simt sanatoasa, puternica si sa radiez, de aceste sarbatori.” Atunci cand ne scriem intentiile, le dam viata si putere.

pexels-photo-316466

3. IMPARTASESTE
Fi deschis si impartaseste intentiile tale si cu alte persoane. Cand suntem sustinuti, ne simtim mai puternici, mai increzatori si mai pozitivi. Nu stii niciodata ce persoana te poate ajuta sa iti manifesti visurile. Nu iti fie rusine, deschide-ti inima si spune cu voce tare.

4. POARTA
Poarta siragul Mala atunci cand iti setezi intentiile, si zilnic ca un reminder al scopurilor si visurilor tale. Cand te simti depasit sau anxios tine in mana margeaua Guru si simte energia ei tamaduitoare care te ghideaza catre o stare de pace.

DSC02639

5. ELIBEREAZA SI AI INCREDERE
Preda intentiile tale universului. Odata ce le-ai notat si le-ai impartasit, elibereazale. Te poti gandi la ele, dar nu obsesiv. Trebuie sa ai incredere, ca universul se va ocupa de ele.

 

6. REMINDER
Dezvolta un ritual spiritual si adu-ti aminte zilnic de intentiile tale, intr-un moment de meditatie sau dimineata atunci cand practici yoga.

pexels-photo-374694