Bule de Rai (II)

love

În interiorul haosului construim un templu al Iubirii

Continuare partea I:

Acum este timpul să dezvălui anumite informații care pot fi șocante pentru unii, dar în interiorul vostru le cunoașteți deja.

La un anumit moment după Eveniment, va fi o schimbare fizică a polilor axei de rotație a Pământului, care va fi declanșată de Soarele nostru care va deveni o stea micro-nova /T-Tauri, fiind declanșată de activitatea Soarelui Cosmic Central și a Soarelui Galactic Central:

http://cosmicconvergence.org/?p=13

Soarele declanșator va emite o val de plasmă care va crea deplasarea crustei, axa de rotație se va modifica și va crea un val tsunami de aproape 1,6 km (1 milă) înălțime:

https://www.exopolitics.org/massive-pole-shifts-are-cyclic-according-to-declassified-cia-document/

https://www.exopolitics.org/impending-solar-flash-event-supported-by-scientific-studies-insider-testimony/

https://exonews.org/cosmic-rays-as-triggers-for-solar-flashes-earth-core-eruptions-pole-shifts/

Acest val de tsunami înalt de 1,6 km efectiv va curăța de pe suprafața planetei toate impuritățile care e nevoie să fie curățate. Inutil de apus, toate Insulele de Lumină și toate Ariile de Lumină vor fi complet neafectate de valul tsunami, ele vor fi protejate de tehnologi avansate date nouă de rasele pozitive după Eveniment.

Deoarece toate acestea se vor întâmpla la câțiva ani după Eveniment, nu avem de ce să ne temem.

Un eveniment similar de plasmă solară, dar mai mic în magnitudine și fără modificarea axei fizice, s-a întâmplat la jumătatea ciclului precesional, sau acum 12.900 ani:

http://www.spacedaily.com/reports/Did_A_Massive_Solar_Proton_Event_Fry_The_Earth_999.html

Este de înțeles că Cabala este nervoasă, deoarece ei știu că nu au unde să se ascundă și, din această cauză, au dezvoltat programe speciale secrete, sperând în van că astfel vor scăpa.

Ei au creat de asemenea înșelătoria cu încălzirea globală ca să acopere adevărul despre apropiata schimbare a polilor.

Apropiata schimbare a polilor este principalul lor secret pe care încearcă să-l ascundă. Dar adevărul iese la iveală și modificarea polilor magnetici care este un precursor al modificări axelor, se petrece deja.

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/nature/magnetic-poles-are-moving-rapidly-as-never-before-precursor-to-a-pole-shift/

https://stillnessinthestorm.com/2019/01/something-very-strange-is-happening-to-earths-magnetic-north-pole-and-no-one-knows-why/

http://themostimportantnews.com/archives/experts-warn-of-a-cataclysmic-flip-of-earths-magnetic-field-as-a-mysterious-anomaly-under-the-continent-of-africa-causes-it-to-weaken

Al doilea secret pe care Cabala încearcă să-l ascundă este acela că interacțiunea dintre polaritatea feminină și masculină creează un câmp electromagnetic toroidal care declanșează energia kundalini care conduce la liberarea planetară.

Așa cum planul iezuit de a suprima sexualitatea umană a eșuat, au conceput un nou plan. Ei vor să depolarizeze și să iște confuzie între identitatea feminină și masculină prin promovarea confuziei de gen.

https://www.rt.com/news/447454-pc-gone-wild-traditions-2018/

Prin slăbirea bărbaților:

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=115561

https://verydumbgovernment.blogspot.com/2019/01/suicidal-marketing-gillete-andtoxic.html

https://www.henrymakow.com/2019/01/is-director-of-toxic-masculini.html

Și prin defeminizarea femeilor.

Pentru a defeminiza și a scădea încrederea femeilor, iezuiții au organizat de asemenea campanii media în ultimele decade pentru a promova raderea părului de sub braț și a părul pubian la femei.

Părul de sub braț și cel pubian sunt conectate la puterea feminină primordială pe care familiile iezuită și nobilimea neagră încearcă să le distrugă.

De asemenea ei au impus produse igienice care creează debalansarea hormonală la femei:

https://stillnessinthestorm.com/2019/01/endocrine-disruptors-study-links-early-puberty-in-girls-to-chemicals-in-shampoo-toothpaste-and-soap-even-if-only-used-by-mother-in-pregnancy/

https://stillnessinthestorm.com/2018/12/chemicals-in-cosmetics-other-products-tied-to-early-puberty-in-girls/

Energia pură, nedistorsionată, masculină activă, electrică și energia feminină reflexivă, magnetică sunt necesare pentru liberarea planetară.

Energia masculină electrică activă este esența Ciocanului lui Thor.

Energiile feminine pure magnetice și receptive creează un câmp de rezonanță care este Antena de contact („Contact Dish” în original) pentru Eveniment.

Împreună ele creează Sfântul Graal.

Ele creează mandala Familiei de Suflete:

https://www.annasayce.com/soul-connections-and-soul-mates/

Este timpul acum pentru membrii cei mai treziți ai populației de suprafață să înceapă să formeze conexiunile Familiei de Suflete, bazate pe perspectiva Sufletului. Acest proces a început deja. Mai multe instrucțiuni despre aceasta vă vor fi oferite în curând.

Mandalele Familiei de Suflete vor începe să trăiască în Insule de Iubire. Procesul creării Insulelor de Lumină a început deja și, sunt deja proiecte în derulare în Asia, Europa, Africa și America. Mai multe instrucțiuni despre acestea vă vor fi oferite în curând.

Mandalele Familiei de Suflete și Insulele de Lumină sunt create în interiorul Bulelor de Rai, paralel cu iadul creat de condițiile curente de pe suprafață. Ele se manifestă când există suficientă Lumină. Ele sunt semințele viitoarei civilizații de Desprindere de pe suprafața planetei. A venit momentul.

Am fost ghidat personal să încep să creez propria mea mandală a Familie de Suflete. Acest proces s-a accelerat din 1 ianuarie 2019, sub ghidarea comandantului navei stelare pleiadiene Semjase, care este una din Sufletele mele Pereche care aparține de mandala Familiei mele de Suflete.

semjase

Nava pleiadiană pregătește Sufletul meu Pereche feminin și femeile membre ale Familie mele de Suflete de pe suprafața planetei pentru acest proiect, trimițându-le vise revelatorii puternice, viziuni și sincronicități care le vor pregăti pentru a mă contacta. Această experiență spirituală puternică a început pentru ele deja de la lansarea protocolului Antenei de contact în martie 2018, dar s-a intensificat de la începutul lui 2019.

Vom crea o Bulă de Rai, ancorând misterele adevăratei Zeițe și vom trece printr-un proces accelerat de ascensiune.

Dacă ele se simt ghidate să mă contacteze, trebuie să creeze o adresă de mail tutanota:

https://tutanota.com/

și să mă contacteze doar prin adresa de mai tutanota, la următoarea adresă:

[email protected]

Pentru populația generală de la suprafață toate informațiile de pe blogul meu sunt adunate frumos într-o carte care a fost lansată în format tipărit și electronic. Această carte va fi crucială la momentul Evenimentului, având în vedere că atunci ar putea fi o întrerupere în sistemele electronice și internetul poate fi indisponibil pentru o perioadă scurtă, dar o perioadă de timp cheie în jurul Evenimentului. Această carte va devenii foarte ușor de mânuit.

https://portal-report.com/

Și, la sfârșitul raportului meditației Întoarcerea Luminii.. în lumina momentului…tot ce a fost Făcut va fi Desfăcut:

http://missionignition.net/blue/bluelament.php

Victoria Luminii!

Sursa: 2012portal.blogspot.com