Meditația Activarea Întoarcerii Luminii – 21.01.2019

Este timpul să acționăm din nou! Este timpul să luam destinul lumii în propriile noastre mâini! Suntem cu toții de acord că procesul de atingere a păcii planetare durează prea mult. Iată șansa noastră ca la nivel colectiv, să acceleram procesul. Prin urmare ne vom folosi de oportunitatea oferită de eclipsa lunară totală din 20/21 ianuarie 2019 pentru crearea unui portal prin care vom unifica conștiințele noastre și vom lumina câmpul energetic din jurul planetei.

Faceți acest mesaj viral! Faceți-l cunoscut în toate cele patru zări ale lumii! Vă rugăm să-l postați pe site-urile și blogurile voastre. Invitați grupurile spirituale să ni se alăture. Dacă aveți cunoștințe în media alternativă, puteți sa le trimiteți și lor mesajul. Puteți crea un grup pe Facebook pentru persoanele din colțul vostru de lume. De asemenea, avem nevoie de un grup principal de Facebook pentru acest eveniment. Puteți crea un filmuleț cu acest subiect pe care-l puteți posta pe Youtube.

Studiile științifice au confirmat efectele benefice ale meditațiilor în masă asupra societății umane, asa încât fiecare persoana ce va participa la această meditație poate ajuta de fapt la aducerea evenimentului și a dezvăluirii totale mai aproape de noi:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Această meditație ajută Forțele de Lumină să împământeze energia Luminii pe suprafața planetei pentru a rezolva impasul dintre Lumină și forțele întunericului, pentru a elibera în cele din urmă umanitatea. Numărul de oameni care fac această meditație este singurul şi cel mai influent factor, care stă în puterea populației umane de la suprafață pentru accelerarea procesului. Putem atinge masa critică de 144.000 de oameni care fac această meditație! Acest lucru va crea o reacție masivă în lanț de vindecare în câmpul energetic din întreaga lume. Forțele de Lumină se vor concentra pe întregul continent American ( de Nord și de Sud), care va fi complet acoperit de eclipsă.

https://www.timeanddate.com/eclipse/lunar/2019-january-21

return of light

Diagrama astrologică pentru meditația noastră arată un puternic “Grand Square” între Lună și nodul Lunar conjunct, opunându-se Soarelui și planetei Mercur, și împărțind Uranus, Eris și Pallas. Planete multiple din această diagramă fac numeroase aspecte puternice (aproximativ 20 de aspecte în total!) cu Centrul Galactic, Pleiade și Sirius. Această configurație puternică creează un punct de tensiune maximă care este eliberat într-o mare descoperire cosmică. În acel moment, Centrul Cosmic Solar va trimite un imens puls de Lumină în întreaga Creație. Acest impuls va fi un declanșator al începutului îndepărtării definitiv a întunericului din creație și va declanșa începutului pregătirilor pentru noul ciclu cosmic. Forțele de Lumină au un anumit plan pentru acea zi și acel plan va fi dezvăluit numai după ce meditația este finalizată. Scopul meditației noastre este de a ancora cât mai multă lumină pe suprafața planetei. Vom face această meditație în momentul maxim al eclipsei Lunare, luni, 21 ianuarie, la ora 07:11 AM EET ( ora României).

Puteți verifica ora meditației pentru locul în care vă aflați în link-ul de mai jos: https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=RETURN+OF+LIGHT&iso=20190121T001111&p1=179

Instrucțiuni:

1. Folosește propria metodă pentru a intra într-o stare totală de relaxare.

2. Trimite intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a aduce Lumina pe suprafața planetei Pământ.

3. Vizualizează un stâlp de lumină albă strălucitoare emanând din Soarele Cosmic Central, distribuit la Soarele Central al tuturor galaxiilor din acest univers. Vizualizează această lumină cum intră prin Soarele Galactic Central, spre poarta stelară Alcyone Pleiadian și poartă stelară Sirius, coborând în sistemul nostru solar și prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, mai jos, prin toate ființele de pe planeta Pământ și prin corpul tău, în centrul pământului.

calealactee

4. Vizualizează această Lumină purificând tot întunericul rămas în acest Univers până când doar Lumina rămâne. Vizualizează un nou început al ciclului cosmic, aducând lumină pură, dragoste și fericire tuturor ființelor din întregul Univers.

5. Ușor, ridică-te în picioare. Ridică-ți mâinile deasupra capului și începe să te rotești în sensul acelor de ceasornic.

6. În acest timp, începe să cânți mantra “iiiii“ astfel încât să vibreze prin tot trupul tău și vizualizează-te devenind un briliant stâlp de Lumină, cu milioane de stele colorate în culorile curcubeului.

7. Continuă să cânți această mantră și să te rotești. După câteva minute, coboară-ți mâinile pe lângă trup și continuă să te rotești.

8. În timp ce faci asta, începe să cânți mantra “eee-aaa” astfel încât să vibreze prin tot trupul, vizualizând un vortex de Lumină în culorile curcubeului, extinzându-se din inima ta către întreaga Planetă.

Acest vortex curcubeu invocă prezența sufletului geamăn, a familiei de suflet, a ghizilor spirituali, a Maeștrilor Ascensionați, a pleiadienilor, a îngerilor, a delfinilor și a altor ființe de Lumină. Vizualizează cum sufletul tău geamăn, sufletele pereche și familia de suflet se trezesc și se contopesc cu tine într-o ființă Divină, devenind o mandală de Lumină. Timpul recomandat pentru meditația noastră este de 20 de minute.

Meditația ghidată (română):  youtube.com

Meditația ghidată (engleză):  youtube.com

Zeița vrea Lumină și Lumină va fi!

Actualizări despre meditația Întoarcerea Luminii:2012portal.blogspot.com

Victoria Luminii!